TJ Sokol Bělá pod Bezdězem

oddíl házené | ml. žáci

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sokol Bělá / ml. žáci / články / Turnaj Bělá pod Bezdězem

téma: mladší žáci | autor: Fanča | datum: středa 1.5.2024 | zobrazeno: 565x

Turnaj Bělá pod Bezdězem

 


Turnaj Bělá pod Bezdězem

V sobotu 27. dubna jsme odehráli další mistrovský turnaj v naší sportovní hale. Nastoupili jsme v téměř kompletním složení a na našem výkonu to bylo velmi znát. Dvakrát jsme vyhráli a jednou bohužel po smolné koncovce prohráli. Našimi soupeři byli: HC Kolín B, TJ Sokol Libčice nad Vltavou a Házená Mělník.


 

Sokol Bělá pod Bezdězem – HC Kolín B 31:2

Tento zápas se hrál jen na jednu branku a počet vstřelených branek na našem kontě se neustále navyšoval. Nejvíce jsme se prosazovali z rychlých útoků. Svou první mistrovskou branku vstřelil Olda Nikodém, který z ní měl obrovskou radost. Do listiny střelců se zapsali skoro všichni a v týmu zavládla velká spokojenost.


 

Sokol Bělá pod Bezdězem – TJ Sokol Libčice nad Vltavou 11:13

Natěšení na další zápas bylo veliké, ale bohužel se nám nepovedl začátek utkání, kde jsme neproměňovali vyložené šance. Soupeř nám brankově odskočil a o poločase vedl o tři branky. V druhém poločase se nám podařilo vyrovnat na 9:9 a vypadalo to, že bychom mohli utkání otočit v náš prospěch, ale opět jsme neproměnili vyložené šance, k tomu přidali i technické chyby a nakonec prohráli o dvě branky. Přesto musím kluky pochválit, že bojovali až dokonce.


 

Sokol Bělá pod Bezdězem – Házená Mělník 19:18

Hned po skončení zápasu nás čekal dosud vedoucí a neporažený celek naší skupiny Mělník. Trochu jsme se obávali, jak na tom budou kluci fyzicky a po smolně prohraném zápase. Do zápasu doslova vlítli a hráli s obrovským nasazením. Soupeř se těžko prosazoval v útoku přes naši obranu a nám se naopak dařilo v útoku. Poločas skončil 13:7 v náš prospěch. Vypadalo to, že si jdeme pro jasnou výhru. Do druhého poločasu na nás začal hrát soupeř osobní obranu a to nám dělalo velké problémy. Mělník se dotáhl na rozdíl jediné branky. Utkání se dohrávalo v bouřlivé atmosféře. V brance nás podržel skvěle chytající Vojta Hofer, který chytil tři sedmimetrové hody a díky jeho výkonu jsme nakonec vyhráli.


 


 

Kluky musíme za turnaj pochválit. Hráli s obrovským nasazením a bojovali v každém zápase naplno. Byl to neuvěřitelný rozdíl oproti turnaji na Mělníku. Nevypouštěli žádný souboj a dělali nám radost.


 


 


 

Sestava/branky:

Žďánský Kryštof, Hofer Vojtěch, Nguyen Hoang Long 1, Kriššák Jakub 1, Nikodém Oldřich 1, Hanes Petr 6, Šenkýř Vojtěch, Sluka Tomáš 15, Müller Matyáš 19, Nguyen Viet Toung 7, Fryček Patrik 3, Do Quoc Anh 2, Vozáb Jakub 6.


 

Závěrem bychom chtěli poděkovat rodičům za velkou podporu na turnaji. Standu Švecovi, Anežce, Káje a Kódlovi za pomoc u stolku a Vašku Renzovi a jeho týmu za občerstvení.

aktuality

Za posledních 14 dní nenalezeny žádné aktuality!

aktuální výsledky

12.5.

TJ Sokol Bělá pod Bezdězem

Bělá

12

2LKP

TJ Sokol Libčice nad Vltavou

Libčice

12

12.5.

TJ Sokol Bělá pod Bezdězem

Bělá

11

2LKP

TJ Sokol Úvaly - C

Úvaly - C

11

12.5.

HC Kolín - B

Kolín - B

4

2LKP

TJ Sokol Bělá pod Bezdězem

Bělá

16

příští utkání

19.5.

TJ Sokol Bělá pod Bezdězem

Bělá

25.kolo

09:00

TJ Sokol Kostelec nad Labem

Kostelec

2LKP

19.5.

Spartak Příbram

Příbram

25.kolo

11:10

TJ Sokol Bělá pod Bezdězem

Bělá

2LKP

19.5.

TJ Sokol Bělá pod Bezdězem

Bělá

25.kolo

12:40

Házená Mělník

Mělník

2LKP

oslavenci

4.5.

Šídlo Jiří (24)

6.5.

Austová Zuzana (12)

6.5.

Beneš Tomáš (30)

7.5.

Hrdličková Aneta (15)

13.5.

Erben Josef (15)

17.5.

Chocholouš Jakub (17)

18.5.

Myšák Jan (29)

21.5.

Hradiský Lukáš (22)

21.5.

Šírek Jaroslav (32)

24.5.

Do Quoc Anh (13)

27.5.

Loukotka Patrik (16)

31.5.

Sommerová Ella (11)

odkazy

sokol.eu
handball.cz
https://www.handball.cz/regiony/stredocesky

 

 

facebook - Sokol Bělá muži  rajce.net - Sokol Bělá  youtube - Sokol Bělá

partneři a sponzoři našeho oddílu:

Město Bělá pod BezdězemATMOS - Jaroslav Cankař a synNárodní sportovní agenturaStředočeský krajG&F industrial s.r.o.Yoursport s.r.o.Leman SportČeská obec sokolskáZŠ Bělá pod BezdězemZŠ a MŠ Tomáše Ježka Ralsko - KuřívodyCharon - Roman DubecStředočeský krajský svaz házenéSokolovna Music ClubSINSTUDIO s.r.o.,MUDr. Martin ZelenýJaroslav Knap - klempířJUDr. Jiří Cehák