TJ Sokol Bělá pod Bezdězem

oddíl házené | ml. žákyně

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sokol Bělá / ml. žákyně / články / Turnaj mladších žaček v Turnově - 23.3.2024

téma: mladší žákyně | autor: Hrubas | datum: neděle 24.3.2024 | zobrazeno: 383x

Turnaj mladších žaček v Turnově - 23.3.2024

Sestava mladších žaček na turnaji v Turnově 


 

 

Po dlouhé zimní přestávce jsme se v sobotu 23.3.2024 zúčastnili prvního jarního turnaje středočeského přeboru mladších žákyň v Turnově. Na tomto turnaji jsme změřili síly s týmy z Mělníka a Poděbrad.
Bohužel nás poslední dobou trápí velké množství absencí z důvodu nemocí a zranění. Na turnaj jsme odcestovali bez zraněné Míši a Klárky a nemocných Elly a Sáry. Tým naštěstí doplnily Kája a Adélka, které začaly s házenou teprve v zimní přestávce.

 

Sokol Bělá – Házená Mělník 23:5 (15:3)

V prvním utkání jsme nastoupili proti týmu Mělníka, který na turnaj přijel v hodně oslabené sestavě, protože se v neděli zúčastnil házenkářského desetiboje v Milevsku.
Od prvních chvil utkání jsme byli lepším týmem. Holky dobře pracovaly v obraně 3:3, za kterou se dařilo v brance Elišce. V útoku se nám dařilo proměňovat vyložené šance, a tak jsme po velice dobrém výkonu jasně zvítězili.

 

Sokol Bělá – Házená Poděbrady 21:4 (8:0)

Ve druhém utkání jsme nastoupili proti děvčatům z Poděbrad. Opět se nám dařila obrana 3:3, ve které jsme získali několik balónů. I přesto, že náš výkon nebyl tak dobrý jako v prvním utkání, tak holky předvedly velice povedený výkon.

 

 

Tentokrát musíme všechny holky moc pochválit. Velice dobře bránily, v útoku se snažily prosadit jeden na jednoho, zlepšily střeleckou úspěšnost a téměř nedělaly technické chyby. Z jejich výkonu máme opravdu velkou radost a je to příslib do dalších turnajů.

Nejvíce se střelecky prosadily Zuzka, Terka a Aneta, které se prosazovaly jeden na jednoho, připravovaly šance i pro ostatní spoluhráčky a zároveň velice dobře bránily. Velkým překvapením byl výkon Lucky, která skvěle bránila, v útoku proměnila skoro všechny svoje šance v pivotu. Po dlouhém zranění se zlepšuje zápas od zápasu Iza, které zatím chybí větší herní praxe, ale věříme, že se již brzy dostane do formy jako před zraněním. Tradičně dobrý výkon předvedla v brance Eliška, která sice neměla tentokrát tolik práce, ale opět předvedla několik skvělých zákroků. Na závěr musíme pochválit Adélku a Káju, pro které to byl první mistrovský turnaj. Holkám moc děkujeme za pomoc a doufáme, že se jim házená líbí. Adélka velice dobře bránila, a dokonce vstřelila i svou první branku, když proměnila sedmimetrový hod. Kája si zahrála svá první házenkářská utkání. Byl to pro ni křest ohněm, ale svým výkonem nás překvapila, když téměř nechybovala.

 

Sestava a branky Bělé: Bártová - Austová 11/1, Hoznauerová 1/1, Hrubá 11, Charvátová 7, Cibulková, Sabolová 1, Strnadová 13

 

Děkujeme pořadatelům za organizaci turnaje, rozhodčím za bezproblémové řízení utkání, soupeřům za férovou hru a rodičům za hlasitou podporu a výpomoc s dopravou.

 

Již příští týden nás čeká turnaj Prague Handbal Cup, kterého se zúčastníme ve společném týmu s holkami z Mělníka. Další mistrovský turnaj se odehraje 14.4. v naší sportovní hale v Bělé, kde se utkáme s neporaženým týmem z Turnova, s druhým týmem tabulky SK Hudlice, na který ztrácíme jeden bod a s okresním rivalem z Mladé Boleslavi. Srdečně vás proto zveme na tento turnaj a doufáme, že se opět sejdete v hojném počtu a vytvoříte holkám opět skvělou atmosféru.

 

Detail utkání ZDE.

aktuality

Za posledních 14 dní nenalezeny žádné aktuality!

aktuální výsledky

14.4.

TJ Sokol Bělá pod Bezdězem

Bělá

11

SL

SK Hudlice

Hudlice

8

14.4.

TJ Sokol Bělá pod Bezdězem

Bělá

24

SL

HC TJ AŠ Mladá Boleslav

Mladá Boleslav

10

14.4.

TJ Sokol Bělá pod Bezdězem

Bělá

14

SL

TJ Turnov

Turnov

13

příští utkání

28.4.

TJ Sokol Bělá pod Bezdězem

Bělá

9.kolo

09:00

HC TJ AŠ Mladá Boleslav

Mladá Boleslav

SL

28.4.

TJ Turnov

Turnov

9.kolo

10:30

TJ Sokol Bělá pod Bezdězem

Bělá

SL

11.5.

SK Hudlice

Hudlice

10.kolo

09:45

TJ Sokol Bělá pod Bezdězem

Bělá

SL

oslavenci

7.4.

Hofta Jiří (38)

9.4.

Sluka Milan (46)

13.4.

Netrval Petr (56)

16.4.

Dubec Robin (15)

26.4.

Brisuda Mikuláš (24)

27.4.

Mensingerová Ella (11)

29.4.

Šebek Vít (36)

odkazy

sokol.eu
handball.cz
https://www.handball.cz/regiony/stredocesky

 

 

facebook - Sokol Bělá muži  rajce.net - Sokol Bělá  youtube - Sokol Bělá

partneři a sponzoři našeho oddílu:

Město Bělá pod BezdězemATMOS - Jaroslav Cankař a synNárodní sportovní agenturaStředočeský krajG&F industrial s.r.o.Yoursport s.r.o.Leman SportČeská obec sokolskáZŠ Bělá pod BezdězemZŠ a MŠ Tomáše Ježka Ralsko - KuřívodyCharon - Roman DubecStředočeský krajský svaz házenéSokolovna Music ClubSINSTUDIO s.r.o.,MUDr. Martin ZelenýJaroslav Knap - klempířJUDr. Jiří Cehák