TJ Sokol Bělá pod Bezdězem

oddíl házené | ženy

 
 
 
 
 
 

Sokol Bělá / ženy / články / TJ Sokol Bělá pod Bezdězem – SVŠ Plzeň A 19:18 (12:6)

téma: ženy | autor: Hrubas | datum: pondělí 23.2.2015 | zobrazeno: 1609x

TJ Sokol Bělá pod Bezdězem – SVŠ Plzeň A 19:18 (12:6)


K prvnímu utkání jarní části sezony nastoupil náš tým proti zatím neporaženému lídru 2.  ligy  žen  –  Plzni. Do  zápasu  jsme nastupovaly  s  tím,  že  nemáme  co  ztratit,  ale můžeme  „pouze“  získat. Prvních  dvacet  minut  zápasu  se  neslo  v  duchu dobré  obrany  a vstřeleno bylo na házenou velmi málo branek (4:4). Domácí góly byly vstřeleny z nařízených sedmimetrových hodů, hostující hráčky dokázaly skórovat ze střel spojek z dálky. V poslední desetiminutovce prvního poločasu jsme však chytly druhý dech, nabraly rychlost a začala se dařit střelba ze hry a rychlých útoků a Plzni jsme dokázaly uskočit na rozdíl 6 branek, který jsme udržely do konce první půlky. Nutno podotknout, že plzeňské hráčky (a jejich trenérky) nezvládly  psychicky  vypjatou atmosféru zápasu,  diskutovaly  s  rozhodčími  a  neodpustily  si vulgární urážky k domácím  fanouškům. Tím svém týmu uškodily, neboť se v hojném počtu vydávaly odsedět dvouminutový trest a nám paradoxně pomohly k dalším brankám. 

Do druhého poločasu jsme vstupovaly za stavu 12:6 na světelné tabuli a s přesilovkou 6 na 4. Cílem bylo rozdíl branek udržet či ještě nepatrně navýšit, ale především neusnout na vavřínech. Jak už to ale bývá, přesilovka pro nás není zrovna velkou výhodou, a my obdržely i v početní převaze dva rychlé góly po technických chybách v útoku. Celkově druhé poločasy nejsou  naší  nejsilnější stránkou  a  tak  hostující hráčky  začaly  náš  náskok  stahovat  až  se dotáhly na rozdíl jedné branky. V závěru utkání jsme však měly více štěstí než celek z Plzně a jednobrankové vedení jsme ubránily i do závěrečného hvizdu rozhodčích. 

I po prvním jarním zápasu jsme tedy udržely třetí příčku a se ziskem 16 bodů ztrácíme pouhý jeden bod na druhý Turnov a 4 body na vedoucí Plzeň.

Touto  cestou  bychom  chtěly  také  poděkovat  všem fanouškům,  kteří  náš  přišli  do městské  haly  podpořit a vytvořili úžasnou atmosféru,  ve  které  byla  radost  hrát,  hnali  nás kupředu a zvládli s námi i infarktový konec zápasu.
 

aktuality

Za posledních 14 dní nenalezeny žádné aktuality!

příští turnaj

žádný turnaj nenalezen

nábor mládeže

Každé každé úterý a čtvrtek od 15:15 až 18:00 hodin v městské sportovní hale v Bělé pod Bezdězem probíhá nábor dětí do našich družstev přípravky, minižáků a mladších žáků.
Přijďte se podívat, budeme se na vás těšit! Podrobnosti ZDE >>>

oslavenci

4.5.

Šídlo Jiří (24)

6.5.

Austová Zuzana (12)

6.5.

Beneš Tomáš (30)

7.5.

Hrdličková Aneta (15)

13.5.

Erben Josef (15)

17.5.

Chocholouš Jakub (17)

18.5.

Myšák Jan (29)

21.5.

Hradiský Lukáš (22)

21.5.

Šírek Jaroslav (32)

24.5.

Do Quoc Anh (13)

27.5.

Loukotka Patrik (16)

31.5.

Sommerová Ella (11)

odkazy

sokol.eu
handball.cz
https://www.handball.cz/regiony/stredocesky

 

 

facebook - Sokol Bělá muži  rajce.net - Sokol Bělá  youtube - Sokol Bělá

partneři a sponzoři našeho oddílu:

Město Bělá pod BezdězemATMOS - Jaroslav Cankař a synNárodní sportovní agenturaStředočeský krajG&F industrial s.r.o.Yoursport s.r.o.Leman SportČeská obec sokolskáZŠ Bělá pod BezdězemZŠ a MŠ Tomáše Ježka Ralsko - KuřívodyCharon - Roman DubecStředočeský krajský svaz házenéSokolovna Music ClubSINSTUDIO s.r.o.,MUDr. Martin ZelenýJaroslav Knap - klempířJUDr. Jiří Cehák