TJ Sokol Bělá pod Bezdězem

oddíl házené | ml. žáci

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sokol Bělá / ml. žáci / články / Turnaj Bělá pod Bezdězem

téma: mladší žáci | autor: Fanča | datum: čtvrtek 11.4.2024 | zobrazeno: 336x

Turnaj Bělá pod Bezdězem

 


Turnaj Bělá pod Bezdězem

 

V neděli 7. dubna jsme odehráli první mistrovský turnaj jarní části. Čekala nás celkem čtyři utkání, což je velká porce zápasů na jeden turnaj. Našimi soupeři byli TJ Auto Škoda Mladá Boleslav, Házená Mělník, TJ Sokol Libčice nad Vltavou a TJ Sokol Kostelec nad Labem.

 

Sokol Bělá pod Bezdězem – TJ Auto Škoda Mladá Boleslav 14:12

V prvním zápase nás čekala Mladá Boleslav. Bylo to hodně nervózní utkání. Soupeř dělal hodně technických chyb, ale my jsme je bohužel nedokázali trestat a odskočit tím na větší brankový rozdíl. Utkání bylo proto vyrovnané až do samého závěru. Štěstí se nakonec přiklonilo na naši stranu a zvítězili jsme o dvě branky.

 

Sokol Bělá pod Bezdězem – Házená Mělník 16:19

V druhém zápase nás čekal Mělník. Od začátku to byl velice vyrovnaný zápas a skóre se o poločase zastavilo na stavu 9:9. Druhý poločas se odehrával ve stejném duchu a hra byla velmi vyrovnaná. Nakonec se z vítězství radovali kluci z Mělníka, kteří dokázali potrestat naše technické chyby v závěru.

Sokol Bělá pod Bezdězem – TJ Sokol Libčice nad Vltavou 17:15

 

Od začátku utkání se nám dařilo střelecky a skóre narůstalo v náš prospěch. V obraně jsme rovněž předváděli dobrý výkon a v poločase vedli 12:5. To nás ukolébalo a druhý poločas jsme začali hrát velmi laxně. Přestala se nám dařit střelecky a v obraně jsme hodně polevili. Soupeř nás začal dotahovat, ale nakonec jsme si vítězství pohlídali.

 

Sokol Bělá pod Bezdězem – TJ Sokol Kostelec nad Labem 15:20

V posledním zápase jsme navázali na špatný výkon z druhého poločasu proti Libčicím. Hráli jsme bez nasazení a působili odevzdaně. Po oddechovém čase jsme se začali zlepšovat a hra se začala vyrovnávat. Ve druhém poločase nám začaly docházet síly, začali faulovat proti pravidlům a trestné minuty nám začaly naskakovat. Toho dokázal soupeř využít, trestal nás brankami a zaslouženě vyhrál.

Sestava/branky:

Žďánský Kryštof, Nguyen Hoang Long 1, Kriššák Jakub, Nikodém Oldřich, Hanes Petr 9, Šenkýř Vojtěch 2, Sluka Tomáš, 15, Müller Matyáš 23, Nguyen Viet Toung 6, Fryček Patrik 3, Do Quoc Anh 3.

 

Před turnajem jsme řešili post brankáře. Dlouhodobě jsme přišli o Lukáše Sotonu, který si zlomil nohu a v neděli ráno se z důvodu nemoci omluvil Vojta Hofer. S tím jsme se museli vyrovnat a do branky nastoupil minižák Kryštof Žďánský, pro kterého to byl první turnaj za mladší žaky a vedl si skvěle. Svou premiéru v mistrovském turnaji měl také Oldřich Nikodém, který se začal věnovat házené na konci podzimu. První soutěžní branku vstřelil Nguyen Hoang Long a měl z ní velkou radost. Střelecky nás táhli Péťa, Tomáš Sluka, Tomáš Nguyen a Matyáš. Ostatní kluci se také snažili a zapsali se mezi střelce. I když nám všechny zápasy nevyšly podle našich představ, tak musím kluky za turnaj pochválit. Bohužel jak pro nás turnaj začal, tak i skončil. Po turnaji musel být do

nemocnice převezen Matyáš, který utrpěl během turnaje otřes mozku. Jeho branky nám budou na dalším turnaji chybět, ale zdraví je přednější a budeme se těšit na jeho návrat na palubovku. Přejeme mu brzké uzdravení. Příští turnaj nás čeká v neděli 14.4. na Mělníku, kde naši Soupeři budou Libčice, Mělník a Příbram. Kolín se z důvodu rozsáhlé marodky z turnaje odhlásil.

 

Závěrem bychom chtěli poděkovat Karlu Krouskému, Vašku Koštejnovi a Jirkovi Šenkýřovi za pomoc u stolku. Vašku Renzovi a jeho týmu za občerstvení. Rodičům za podporu během turnaje

aktuality

Za posledních 14 dní nenalezeny žádné aktuality!

aktuální výsledky

27.4.

TJ Sokol Bělá pod Bezdězem

Bělá

19

2LKP

Házená Mělník

Mělník

18

27.4.

TJ Sokol Libčice nad Vltavou

Libčice

13

2LKP

TJ Sokol Bělá pod Bezdězem

Bělá

11

27.4.

TJ Sokol Bělá pod Bezdězem

Bělá

31

2LKP

HC Kolín - B

Kolín - B

2

příští utkání

12.5.

TJ Sokol Kostelec nad Labem

Kostelec

4.kolo

09:00

TJ Sokol Bělá pod Bezdězem

Bělá

2LKP

12.5.

HC Kolín - B

Kolín - B

4.kolo

10:20

TJ Sokol Bělá pod Bezdězem

Bělá

2LKP

12.5.

TJ Sokol Bělá pod Bezdězem

Bělá

4.kolo

12:20

TJ Sokol Úvaly - C

Úvaly - C

2LKP

oslavenci

7.4.

Hofta Jiří (38)

9.4.

Sluka Milan (46)

13.4.

Netrval Petr (56)

16.4.

Dubec Robin (15)

26.4.

Brisuda Mikuláš (24)

27.4.

Mensingerová Ella (11)

29.4.

Šebek Vít (36)

odkazy

sokol.eu
handball.cz
https://www.handball.cz/regiony/stredocesky

 

 

facebook - Sokol Bělá muži  rajce.net - Sokol Bělá  youtube - Sokol Bělá

partneři a sponzoři našeho oddílu:

Město Bělá pod BezdězemATMOS - Jaroslav Cankař a synNárodní sportovní agenturaStředočeský krajG&F industrial s.r.o.Yoursport s.r.o.Leman SportČeská obec sokolskáZŠ Bělá pod BezdězemZŠ a MŠ Tomáše Ježka Ralsko - KuřívodyCharon - Roman DubecStředočeský krajský svaz házenéSokolovna Music ClubSINSTUDIO s.r.o.,MUDr. Martin ZelenýJaroslav Knap - klempířJUDr. Jiří Cehák